© Urfa Tek Haber 2023

AK Parti Adayı Önen: Herkes bir milletvekili adayı gibi çalışmalı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdulkadir Emin Önen, Eyyübiye’de ev toplantısında ve seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Önen, AK Partili herkesin 14 Mayıs’a kadar milletvekili adayı gibi çalışmasını ve çevresine anlatmasını istedi.

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Emin Önen, seçim çalışmaları kapsamında Alet ve Arğan ailelerinin ev toplantısına katıldı. Toplantıda bir araya geldiği aile mensupları ile sohbet eden Emin Önen, 14 Mayıs seçimlerinin önemini aktardı. Alet ve Arğan ailesi ise AK Parti’ye ve Emin Önen’e tam destek verdiklerini kaydetti.

Emin Önen, gün içindeki ziyaretlerinin ardından seçim bürosunda vatandaşların talep ve önerilerini diledi. Emin Önen’in seçim ofisini AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı İlhami Günbeği, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile Bayuk ve Baylan ailesi de ziyaret etti.

Herkesin bir milletvekili adayı gibi çalışması gerektiğini vurgulayan Önen, şunları söyledi:

“Bu davanın bir neferi olarak hepimiz gurur duyuyoruz. Hepimiz eşit bir şekilde bu davanın uğrunda birlikte mücadele edeceğiz. Seçim büromuza sizleri her zaman bekliyoruz. Ama şunu da yapmamız gerekiyor eşimize dostumuza bu süreci anlatacağız çalışmamızı yapacağız. Kritik bir zaman memleketimiz için. İnşallah hep birlikte 14 Mayıs'ta 14 de 14 için hedefimiz bu yönde, hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”.

Seçim bürosundaki ziyaretlerinde Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ile Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş da birer konuşma yaparak, Önen’in Şanlıurfa’ya büyük katkılar sunacağını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER