© Urfa Tek Haber 2023

AK Parti Adayları Yarın Şanlıurfa'da

'Türkiye Yüzyılı' hedefi ile 14 Mayıs seçimlerine start veren AK Parti'de; Şanlıurfa Milletvekilleri, yarın kente gelerek vatandaşlarla buluşacak.

Cum­hu­ri­ye­tin 100. yı­lı­na 'Tür­ki­ye Yüz­yı­lı' he­de­fi ile gir­me­ye ha­zır­la­nan AK Parti'de 14 Mayıs se­çim­le­ri için ça­lış­ma­lar hız ka­zan­dı.
Par­ti­nin Tür­ki­ye'de ön­ce­lik ver­di­ği ad­res­ler ara­sın­da yer alan Şan­lı­ur­fa için hal­kın talep ve öne­ri­le­ri göz önün­de bu­lun­du­ru­la­rak ha­zır­la­nan mil­let­ve­kil­le­ri lis­te­sin­de gerek eği­tim ge­rek­se mes­le­ki alan­da çok önem­li isim­ler yer alı­yor.
Şan­lı­ur­fa’da da AK Parti’nin mil­let­ve­ki­li aday­la­rı­nın ta­nı­tı­mı, Ada­let Ba­ka­nı ve Şan­lı­ur­fa mil­let­ve­ki­li adayı olan Bekir Boz­dağ ka­tı­lı­mıy­la yarın ger­çek­leş­ti­ri­lecek.
11 Nisan Ka­pa­lı Spor Sa­lo­nun­da­ki et­kin­lik yarın saat 13.30’da ya­pı­la­cak

BOZ­DAĞ’DAN DAVET
AK Parti’nin ilde bi­rin­ci sı­ra­da­ki adayı Bekir Boz­dağ da Ur­fa­lı hem­şeh­ri­le­ri­ni et­kin­li­ğe davet etti. Sos­yal medya he­sa­bın­dan pay­la­şım­da bu­lu­nan Bakan Boz­dağ, “Şan­lı­ur­fa 28. Ya­sa­ma Dö­ne­mi mil­let­ve­ki­li aday­la­rı­mı­zı ta­nıt­mak ve Şan­lı­ur­fa­lı kar­deş­le­ri­miz­le ak­di­mi­zi ye­ni­le­mek için Ka­pa­lı Spor Sa­lo­nu’da saat 13.30’daki büyük bu­luş­ma­ya tüm Şan­lı­ur­fa­lı hem­şeh­ri­le­ri­mi davet edi­yo­rum” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER