© Urfa Tek Haber 2023

AK PARTİ SEÇİM İŞLERİ BAŞKAN YARDIMCILIĞINA 6 YENİ İSİM!

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, “Seçim İşleri ekibimizi daha da güçlendirdik” diyerek, Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak 6 yeni ismin göreve başladığını açıkladı.

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına 6 yeni isim atandı. AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına daha önce belirlenen 9 isme, 6 kişinin daha eklendiğini belirtti. Buna göre Hakan Çavuşoğlu, Recep Özel, Mahmut Atilla Kaya, İshak Gazel, Oğuzhan Kaya ve Mehmet Ali Özkan, Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına atanan isimler oldu. Yapılan yeni atamalarla birlikte AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevini Harun Tüfekçi, Yusuf Başer, Bülent Yağmur, Serpil Kavrak, Ahmet Özdemir, Nureddin Çelik, Sabri Öztürk, Gülay Sabancı ve Muhammet Fatih Toprak'la beraber, Hakan Çavuşoğlu, Recep Özel, Mahmut Atilla Kaya, İshak Gazel, Oğuzhan Kaya ve Mehmet Ali Özkan yürütecek.

Yavuz’un konuyla ilgili açıklaması ise şu şekilde: “Seçim İşleri ekibimizi daha da güçlendirdik. Daha önce belirlediğimiz 9 arkadaşımıza ilaveten 6 arkadaşımız daha Sayın Cumhurbaşkanımızın olurlarıyla Seçim İşleri Başkan Yardımcısı olarak göreve başladılar. Hayırlı olsun.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER