© Urfa Tek Haber 2023

AK Partililer milletvekili aday adayı Yıldırım'ın köyünde buluştu

Şanlıurfa’nın Harran ilçesine bağlı kırsal Huzurlu Mahallesinde, AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan Hüseyin Yıldırım'ın ev sahipliğinde, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’in katılımıyla etkinlik düzenlendi. Etkinliğe katılan AK Parti milletvekili adayları köydeki vatandaşlardan 14 Mayıs seçimlerinde destek istedi.

 Şanlıurfa’da 14 Mayıs seçimlerinde, AK Parti’den Şanlıurfa milletvekili aday adayı olan Hüseyin Yıldırım, Harran ilçesine bağlı kırsal Huzurlu Mahallesinde önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Birçok önemli ismin yer aldığı etkinliğe katılan siyasiler arasında TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay, AK Parti Şanlıurfa milletvekili adayları Hikmet Başak, Nihat Kılıç, İlhami Günbegi, partinin ilçe başkanları ve önceki dönem belediye başkanları, kanaat önderleri ve muhtarlar da bulunuyor.


Şanlıurfa’da vali ve büyükşehir belediye başkanı olarak da görev yapan Celalettin Güvenç ve vekil adayları, mahallede vatandaşlarla bir araya gelip, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.


Etkinliği sosyal medya hesabından paylaşan Celalettin Güvenç, “Binized Aşireti kanaat önderimiz Hacı İsa Yıldırım'ın oğlu Hüseyin Kardeşimin misafiri olduk. Misafirperverlikleri için Yıldırım ailesine ve Binized aşireti fertlerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER