© Urfa Tek Haber 2023

Akşener seçim mitinglerini Afyon ve Sivas’ta sürdürdü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik mitinglerini Afyonkarahisar ve Sivas’ta sürdürdü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik mitinglerini sürdürüyor.

Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Afyonkarahisar’da kendilerini karşılayan kalabalıkta vatandaşlara seslendi.


Akşener, " Bir şey değişecek, her şey değişecek. Hep beraber kadınıyla, erkeğiyle tarih yazacağız. Az kaldı. Sizden bir şey istiyorum tekrar; bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e. Son olarak; kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet!" dedi.


SİVAS'TA BOZKURT SELAMI YAPTI 
Sivas’a da yine Mansur Yavaş ile birliket giden Akşener, kendilerini karşılayan kalabalığa bozkurt selamı yaparak seslendi.


Akşener; Sivas mitinginde şunları söyledi:

"Mavi Gözlü Bozkurt’umuzun Cumhuriyetimizi kurduğu Sivaslılar, merhaba. Rahmetli Muhsin Başkanın hemşerileri nasılsınız? Bugün burada olmak bizim için bir şereftir. Bugün burada olmak Mavi Gözlü Bozkurt’umuzu yani Atatürk’ümüzü anmak aynı zamanda Muhsin Başkanımızı anmak, aynı zamanda Sinan Ateş’i anmak demektir. Aynı zamanda Gaffar Okkan’ı anmak demektir".

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER