© Urfa Tek Haber 2023

BAŞKAN SOYLU, DOĞALGAZ VE ELEKTRİK HATLARININ YER ALTINA ALMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ilçe genelinde sürdürülen doğalgaz ve elektrik alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Soylu, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke ve sıcak asfalt çalışmalarının da başlayacağını belirti.

Ceylanpınar ilçe merkezinde yer alan 15 Temmuz ve Bahçelievler mahallesinde doğalgaz ve elektrik yer altına alma ve döşeme çalışmaları sürüyor. Bölgede çalışmaları yerinde inceleyen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Burada vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinleyen Başkan Soylu, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üst yapı çalışmalarına start verileceğini ifade etti.

 

BAŞKAN SOYLU, KİLİTLİ PARKE VE SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA START VERECEĞİZ

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ‘’Bugün ekibimizle ve Fen İşleri müdürümüzle buradayız. Arkadaşlarımızla burayı keşfettik gördük hızlı bir çalışma süratli bir çalışma var. Bizim vatandaşlarımızdan ve hemşerilerimize biraz daha sabırlı olmalarını istiyoruz. Kısa bir süre önce doğalgaz yine elektriklerin ve Telekom’un yeraltına alınma programı vardı. Çalışmalar bitme aşamasına geldi. Şu an yine eksik kalan sokaklarımız caddelerimizin de elektrikleri yer altına alınıyor. Bu kapsamda çalışan bütün arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyoruz. Hemşerilerimizin biraz daha sabırlı olmalarını rica ediyoruz. Bu çalışmanın sonucunda İnşallah tamamen yeraltı çalışmalarımız bittikten sonra artık üst yapı çalışmalarına başlayacağız. Kilitli parke taşı döşemesi olması gereken yerlere parke taşı döşeyeceğiz. Mümkün olmayan yerlerde İnşallah sıcak asfalt döşemesi ile bu kazdığımız yerlerin hepsini kapatmış olacağız. Güzel bir ilçe güzel bir mahalle olacak. 15 Temmuz mahallemiz ilçemizin güzel gelişmiş mahallelerinden bir tanesidir. İnşallah halkımıza güzel bir hizmet olacak. Hemşirelerimizin biraz daha sabırlı olmaların da fayda vardır. Eğer ki güzel bir hizmet istiyorsak bununda eksileri ve tozu toprağı da olacaktır. Alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte kısa zamanda inşallah üst yapı çalışmalarımızla sokak ve caddelerimizi daha kullanışla hale getireceğiz’’ ifadelerinde bulundu. (HABER MERKEZİ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER