© Urfa Tek Haber 2023

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN YÖRESEL ÜRÜNLER MAĞAZASI VE ONLİNE E-TİCARET SİTESİ FAALİYETE BAŞLADI

Şanlıurfa’nın yöresel lezzetlerini Türkiye’nin farklı noktalarına ulaştırmak için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Urfa Yöresel Ürünler Mağazası ve Online E-Ticaret Sitesi faaliyete başladı.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, zengin mutfak kültürü ve eşsiz lezzetlere sahip Şanlıurfa’nın yöresel ürünlerine daha fazla kitlelere ulaştırmak için önemli bir adım attı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Urfa Kültür ve Bilişim A.Ş. Urfa Yöresel Mağazası ve Online E-Ticaret Sitesi faaliyete başladı. Şanlıurfa’nın zenginliğini anlatmak ve değerlendirmek için böyle bir girişimde bulunduklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Şanlıurfa; tarihi ve kültürel zenginlikleriyle her döneme damga vuran, medeniyetin başkenti diyebileceğimiz bir statüde.

Bu zenginliğimizi anlatmak ve değerlendirmek için Yöresel Ürünler Mağazamız ve Online E-Ticaret sitemiz ile faaliyetlerimiz başladı” ifadelerini kullandı.  Yöresel lezzetlere online satışı urfayoresel.com.tr sipariş verilmektedir.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER