© Urfa Tek Haber 2023

Coşkun CHP’den aday adayı oldu

Şanlıurfa’da tarım alanında yaptığı çalışmalar ile tanınan Dr.Müslüm Coşkun kamudaki görevinden istifa ederek, CHP’den aday adayı olduğu duyurdu. Aday adaylığı sonrası yakınları Coşkun için Suruç’ta destek yürüşüyü yaptı.

Şanlıurfa’ya uzun yıllardır tarım alınanda hizmetlerde bulunan Dr. Müslüm Coşkun kamudaki görevinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Coşkun’un aday adaylığı sonrası yakınları,  Suruç  CHP İlçe Başkanlığı’na destek yürüyüşünde bulundu.


Burada bir konuşma yapan  Coşkun, Şanlıurfa’nın ve Suruç’un adayı olduğunu, 1995- 1996 yıllarındaki Şanlıurfa CHP İl Gençlik Başkanlığı görevinden sonra kamuda çalıştığı süreç içerisinde, edindiği bilgi, tecrübe ve kişisel bilgi birikimlerini daha fazla artırarak ve sistemsel bir kirlenmeye bulaşmadan,  26 yıl sonra tekrardan partisine geri dönmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Baba ocağı olan Suruç’un var olan avantaj ve dezavantajlı konularının neler olduğunu çok  iyi bildiğini belirten Coşkun, Suruç’un  olumluluklarını artırmaya katkıda bulunacağını, Suruç’un işlenmemiş katma değerli  potansiyelllerinin dünya ölçeğindeki markalaştırılmasına katkıda bulanacağını belirtti.

Konuşmaların ardından Coşkun’a CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ tarafından rozet takıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER