© Urfa Tek Haber 2023

Destici Şanlıurfa'daki hatasını telafi etmeye çalıştı

BBP lideri Destici sel felaketi nedeniyle geçtiğimiz günlerde geldiği Şanlıurfa’da ayağında yağmur çizmeleri varken yanındaki çocuğun terlikle gezmesi tepki toplamıştı. Sosyal medyada tepkilerin sürmesi üzerine Destici'den yeni bir paylaşım geldi. Saadet Partisi Şanlıurfa Belediyesi Eski Meclis Üyesi Mehmet Cafer de, sosyal medya hesabı üzerinden Destici’yi eleştirdi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'ya gelerek selden etkilenen Akabe Mahallesi'nde, personellerle bir süre temizlik çalışmalarına katılmıştı.

BBP lideri Destici'nin sel suların içinde sarı yağmur çizmeleriyle yürüdüğü anlarda yanında bulunan çocuğun ayağında sadece terlik olması tepki toplamıştı.

Tepkiler üzerine sosyal medya hesabı üzerinden yeni paylaşım yapan Destici şu ifadeleri kullandı:

"Peki, her şeyi istismar etmeyi hayat tarzları haline getirenler bir şey yaptılar mı? Hayır. Yaptıklarından, söylediklerinden utandılar mı? Hayır. Afetler kadar bu utanmazlıkla da mücadele ediyoruz. Doğru da milletimiz de bizimle. Allah’ın inayetiyle tümüne karşı galip geleceğiz."

Saadet Partisi Şanlıurfa Belediyesi Eski Meclis Üyesi Mehmet Cafer de sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Özür dileyeceğine pişkin pişkin konuşuyorsun. Muhsin başkanın koltuğunu bırak ona layık değilsin” ifadesini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER