© Urfa Tek Haber 2023

DOLANDIRICILAR SINIR TANIMIYOR!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Ferit Dağdeviren, isminin kullanılarak kurban yardımı adı altında dolandırıcılık girişimi konusunda uyardı.

 

Son dönemde farklı yöntemler kullanan dolandırıcılar insanların duygularını sömürmeye devam ediyor. Şanlıurfa’da kamu, kurum ve kuruluşlarındaki yetkililerin isimlerini kullanarak dolandırıcılık girişiminde bulunan şahısların, Kurban Bayramı öncesi yardım veya kurban bağışı şeklinde taleplerde bulunduğu ortaya çıktı. Dün Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun’un benzer dolandırıcılık girişimlerini gündeme getirmesinin ardından bu kez Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ferit Dağdeviren, aynı konudan şikayet etti.

 

‘BÖYLE BİR TALEBİM OLMAMIŞTIR’

İsminin kullanılarak, kurban yardımı altında para talep edildiğini öne süren Dağdeviren, konuyla ilgili hukuki süreç başlattığını duyurdu. İsminin kullanılarak yardım talep edilmesine itibar edilmemesini kaydeden Dağdeviren, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “İsmimi kullanarak kurban yardımı adı altında ıban paylaşımlarına itibar edilmemelidir. Bugüne kadar böyle bir talebim olmamıştır ve bundan sonra da olmayacaktır. İsmimi kullanarak yapılan bu paylaşımlar hakkında hukuki süreç başlatılmıştır” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER