© Urfa Tek Haber 2023

ESKİ BAŞKAN ÇİFTÇİ: TAM DA KONUŞMA ZAMANIDIR!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Nihat Çiftçi, çağrıda bulundu. Çiftçi, “Nasıl vekiller istiyorsanız, söyleyin, talep edin. Tam da konuşma zamanıdır” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu göstermesinin ardından gözler yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resmen seçim tarihini açıklamasına çevrildi. Bu iki gelişmenin ardından siyasi partilerde hareketlilik olurken, Şanlıurfa’nın 14 Mayıs’ta yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi’nde nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

 

‘TALEP EDİN’

Kentin milletvekilleriyle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Nihat Çiftçi, şimdi konuşma zamanı olduğunu kaydetti. Şanlıurfalıların nasıl vekiller istediğini talep etmeleri gerektiğini vurgulayan Çiftçi, yaptığı paylaşımda, şunları ifade etti: “Siyasette rakibinizin ne yaptığı sizin eliniz de değildir; Ancak sizin ne yapacağınız sizin elinizdedir. Herkesin kendi işine bakması halkın yararına olacaktır. Madem seçimlerde halka gidilecektir! O zaman Halkın içinde olan, partisine katkı sunacak adayları tespit etme zamanı geldi. Şanlıurfalı hemşehrilerim! Beş yıldır konuşuyoruz, eleştiriyoruz. Milletvekillerimizle ilgili yorumlar yapıyoruz. Bu günlerde yeni dönem için milletvekili adayları belirlenecektir. Nasıl vekiller istiyorsanız, söyleyin, talep edin. Tam da konuşma zamanıdır. Her şey zamanında…”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER