© Urfa Tek Haber 2023

ESKİ BAŞKANDAN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM!

Şanlıurfaspor Eski Başkanı Kemal Saraçoğlu, Şanlıurfaspor’un kongresinin neden iptal edildiğini gündeme getirdi. 

1.Lig’e daha güçlü bir kadro kurma hedefiyle transfer çalışmalarını sürdüren Şanlıurfaspor’da 17 Temmuz’da yapılması planlanan kongre kararı dün oy çokluğuyla iptal edildi.

 

ZAMAN KISITLAMASI GEREKÇE GÖSTERİLDİ

Sarı yeşilli ekipten yapılan açıklamada, kongrenin iptal gerekçesinde TFF 2. Lig Play-Off finalleri ile birlikte takım açısından sezonun çok geç bitmesi ve 11 Ağustos itibariyle başlayacak Trendyol 1. Ligi için zaman kısıtlamasından dolayı böyle bir karar alındığı ifade edildi.

 

‘ALTINDAN HİÇ KİMSE KALKAMAZ’

Şanlıurfaspor Kulübü kongrenin iptaline ilişkin bu gerekçeleri öne sürerken, Şanlıurfaspor Eski Başkanı Kemal Saraçoğlu’ndan dikkat çeken bir paylaşım geldi. İptal gerekçesine inandırıcı ve mantıklı bir açıklama yapılmaması halinde hiç kimsenin altından kalmayacağını vurgulayan Saraçoğlu, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, “Şanlıurfaspor kongresi neden iptal edildi, Çok inandırıcı ve mantıklı bir açıklama yapılmazsa, bu kongre iptalinin altından hiç kimse kalkamaz” ifadelerini kullandı.

 

İKİ BAŞKAN ADAYI ÇIKMIŞTI

Şanlıurfaspor’un yapılması planlanan olağanüstü kongre kararının ardından takımın başkanlığı için iki aday ismi gündeme gelmişti. Bu isimler şu anda takımın başında bulunan Haçım İzol, Sami Öge olmuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER