© Urfa Tek Haber 2023

GENÇLERE ÜCRETSİZ OLACAK: İŞTE DETAYLAR!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, 18-25 yaş arasındaki gençlere yönelik ücretsiz Müzekart uygulamasının tekrardan başladığını açıkladı.

 

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Müzekart hakkında bir açıklama yaptı. Bakan Bak’ın açıklamasına göre, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen proje olan ‘ Genç Ne Sever’ platformu kapsamında 18-25 yaş arasındaki gençler, ücretsiz Müzekart uygulamasından faydalanabilecek. Söz konusu uygulama, 13 Temmuz  ile 13 Ekim tarihleri arasında geçerli olacak.

 

GEÇEN SENE 325 BİN GENÇ FAYDALANDI

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, geçen yıl 1 Temmuz-1 Ekim tarihleri arasında yapılan uygulamadan 325 bin genç faydalandı.

 

‘GÖNLÜNÜZDEN GEÇENLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ’

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Bak, “Gençler, Müzekart GNS bu yıl da ücretsiz olarak hizmetinizde! Genç Ne Sever Platformumuzla gönlünüzden geçenleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Uygulamadan faydalanmak isteyen gençler ‘’www.muzekartgns.com’’ adresi üzerinden başvuru yaparak kartlarını oluşturabilecek ve ülke genelindeki 300’den fazla müze ve ören yerini tekrar ücretsiz görme imkanı bulacak. (HABER MERKEZİ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER