© Urfa Tek Haber 2023

GÜVENÇ ARAYA GİRDİ, DARGINLIKLAR SON BULDU

TBMM’si İç İşleri Komisyon Başkanı ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç’in girişimleri ile Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve önceki dönem AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanifi Düzme arasındaki dargınlık son buldu. 

14 Mayıs genel seçimlerine az bir süre kala küskünlüklere ve dargınlıklar bir tarafa bırakılarak Türkiye Yüzyılını inşa edecek AK Parti Kadroları bir araya gelmeye, güçlü Türkiye mesajı vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ile önceki dönem AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Hanifi Düzme arasında yaşanan tatsızlık dargınlığa sebep oldu.
TBMM’si İç İşleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’in girişimleri ile bir araya gelen taraflar aralarındaki dargınlığı bitirerek herkesi bu kutlu davaya destek vermeye davet ettiler. 
Gerçekleştirilen buluşmadan duyduğu memnuniyetliği dile getiren Güvenç ise, “Bu gün dargınlık ve küsme günü değil. Bu gün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve AK Parti’ye destek verme günüdür. Bizleri kırmayıp bu dargınlığı bitirdikleri için iki tarafa da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Ayrıca buluşmaya; AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir ve AK Parti Teşkilat üyeleri katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER