© Urfa Tek Haber 2023

HALİLİYE BELEDİYESİ ÇÖLYAK HASTALARINI UNUTMADI

Depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yoğun çaba sarf eden Haliliye Belediyesi, depremin etkili olduğu illerdeki çölyak hastalarını da unutmadı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin etkili olduğu 11 il arasında bulunan Şanlıurfa’da depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremin ilk anından itibaren ilçe merkezinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatan Haliliye Belediyesi, hem belediyecilik hizmetlerini hem de diğer temel ihtiyaç desteğini diğer illere de taşıdı. Komşu kente Adıyaman’da belediye hizmeti veren Haliliye Belediye, diğer illerdeki çölyak hastalarını da unutmadı.

 

DEPREMDE BU TÜR ÜRÜNLERİ BULMAK ZOR

Türkiye’de çölyak hastalarına yönelik fırın açan ve burada ürettiği glütensiz ürünleri ücretsiz bir şekilde çölyak hastalarına ulaştıran ilk üç belediyeden biri olan Haliliye Belediyesi depremin etkili olduğu illere bu kez bu ürünleri gönderdi. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin etkilediği iller arasında bulunan Adıyaman ve Hatay’daki çölyak hastası olan depremzedeler için ürün gönderen Haliliye Belediyesi’nin bu girişimi taktirle karşılandı. (HABER MERKEZİ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER