© Urfa Tek Haber 2023

HALK EKMEK SATIŞ NOKTALARI YETERSİZ!

Şanlıurfa Büyük Şehir Belediyesi, O dönem yapılan duyurularda halk ekmeğin 35 farklı noktada satışa konulacağı bildirilmişti. Şuan tahmini olarak 10 noktaya Halk Ekmek büfesi kurulmuş durumda buda yetersiz olduğunu dile getiren vatandaşlar, sayının arttırılmasını istiyor. “Vatandaşlar olarak bizler halk ekmeğe ulaşamıyoruz. Her mahalleye bir tane Halk Ekmek kurulması istiyor.” Dedi.

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz ay Halk Ekmek satış noktaları faaliyete konuldu.

O dönem yapılan duyurularda halk ekmeğin 35 farklı noktada satışa konulacağı bildirilmişti.

Ancak aradan geçen süre zarfında vatandaşlar satış noktalarının yetersiz olduğunu belirterek halka ekmeğe ulaşamadıklarını dile getirdi.

Vatandaşlar Halk Ekmek satış noktası sayılarının artırılmasını istiyor.

Arabası olmayan fakir insanların Halk Ekmek noktalarına ulaşmasının çok zor olduğunu belirten vatandaşlar her mahalleye Halk Ekmek satış noktası istediğini belirtiyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin yerinde bir hizmet yaptığını belirten vatandaşlar bununla birlikte halk ekmek satış noktalarının daha fazla arttırılması gerektiğini belirterek, Urfa'da tahmini olarak 10 noktaya Halk Ekmek büfesi kurulmuş durumda buda yetersizliğe neden oluyor.  Vatandaşlar olarak bizler halk ekmeğe ulaşamıyoruz. Her mahalleye bir tane Halk Ekmek kurulması gerekiyor. Bu yönde çalışmaların hızlı bir şekilde yapılarak halk ekmek satış noktalarının biran önce arttırılması gerektiğini belirttiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER