© Urfa Tek Haber 2023

HAZİNE ARAZİLERİ TARIMA KAZANDIRILIYOR

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, Maliye Hazinesi arazilerinin kiralanmaya başladığını duyurdu. Eyyüpoğlu, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Maliye Hazinesi arazilerin kiralanması başlamıştır. Çiftçilerimiz mağduriyet yaşamamaları için bir an önce kiralamalarını yapmaları gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Şanlıurfa Ziraat Odası Başkanı Ahmet Eyyüpoğlu, konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, haberi çiftçilere duyurdu.

2022- 2023 yılı dönemi Maliye Hazinesi arazilerinin kiralamaları ise bugün itibariyle başladı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Tarımsal Altyapı ve Arazi Değerlendirme Şube Müdürlüğü’nün duyurusunu paylaşan Eyyüpoğlu, paylaşımında “Çiftçilerimizin dikkatine!

Maliye Hazinesi arazilerin kiralanması başlamıştır. Çiftçilerimiz mağduriyet yaşamamaları için bir an önce kiralamalarını yapmaları gerekmektedir.” ifadelerini kullandı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan duyuru ise şu şekilde: “Şanlıurfa ilimizin değerli çiftçileri; 2022-2023 yılları dönemi, Maliye Hazinesi adına kayıtlı arazilerde kiralama çalışmalarına 09.01.2023 tarihinde başlanacaktır. İlanen duyurulur.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER