© Urfa Tek Haber 2023

İbrahim Direk: 14 Mayıs’ta gençlere büyük iş düşüyor

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa milletvekili aday adayı İbrahim Direk, seçim çalışmaları kapsamında toplumun bütün kesimleriyle bir araya gelmeyi sürdürüyor.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa milletvekili aday adayı İbrahim Direk, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Direk, Türkiye’nin son dönemdeki siyasi ayrıştırma politikalarının, toplum üzerindeki etkilerine ve olumsuz yönlerine yaptığı çalışmalarla dikkat çekiyor.


DİREK: GENÇLER BU SEÇİMİN VE BİZLERİN TEMİNATIDIR
Şanlıurfa’da özel bir mekânda gençlerle bir araya gelen Direk, “Gençlerin geleceklerine umutla bakması adına kendilerine çok iş düştüğünü, bu süreçte geleceklerini yurtdışında aramaktansa kendi ülkemizde, kendi topraklarımızda ülkemizi sahiplenme politikası içerisinde olmaları önem arz etmekledir” dedi.


Gençlerin geleceklerine umutla bakması adına kendilerine çok iş düştüğünü ifade eden Direk, “Bu süreçte geleceklerini yurtdışında aramaktansa kendi ülkesinde, kendi topraklarında, ülkesini sahiplenme politikası içerisinde olmaları önemle arz etmektedir. Ayrıca 14 Mayıs’taki seçimlerin iradeye dayalı, özgür, eşitlik ve hukuka dayalı bir şekilde gerçekleşmesinin en büyük payı siz gençlere düşüyor. Bunun için sandık güvenliği ve sandıklara sahip çıkmak büyük önem arz etmektedir. Bu süreçte siz gençler bu seçimin ve bizlerin teminatısınız” ifadelerini kullandı.


DİREK, TOPLUMUN REFAH DÜZEYİNE ERİŞMESİ ADINA KADININ ÖNEMİNE DEĞİNDİ
Son dönemde Şanlıurfa ve ilçelerinde Kadın Platform Çalıştayı’nı oluşturarak, yeni dönemde bölgenin kadınlarının siyaset ve iş hayatındaki önemini daha iyi yerlere getireceğini belirten Direk, “Vatandaşlarımızın, toplumun refah düzeyine erişmesi adına, öncelikle adalet içinde herkesin, her kesimin hukuk içinde kendini ifade etmesi, kanunlar karşısında eşit olması lazım” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER