© Urfa Tek Haber 2023

İKİ DAKİKADA 3 TRAFİK CEZASI KESİLDİ

Şanlıurfa’da otomobili ile seyir halinde bulunan İsmet Gönüllü isimli vatandaşa 2 dakika içersinde 3 trafik cezası kesildi.

Şanlıurfa Esentepe Mahallesi Sakarya Caddesi Urfa City AVM istikametinde işinden evine dönerken 17:05 ve 17:07 saatleri arasında aracının plakasına üç kere trafik cezası yazıldı. 
İki dakika içersinde 3 trafik cezasının kendisine kesildiğini öğrenen İsmet Gönüllü üç farklı ceza yazıldığını görünce şaşırdı.
Kısa süre içersinde bu kadar trafik cezası nasıl kesildiği konusunda şaşkınlığını belirten İsmet Gönüllü, Bunu kesen memur neden böyle bir tutum içersinde ceza kesmiş acaba vicdanı rahatmı. diyerek yaşanan duruma tepki gösterdi.
Şimdiye kadar bu tür iki dakikada 3 farklı trafik cezasının hiç duymadığını ve belkide Türkiye’de ilk defa kendisinin başına geldiğini belirterek, Gayet nizami bir şekilde işten çıkarak evime gidiyordum. Sonrasında E Devlet uygulamasından baktım üst üste celar yemişim nasıl bir şey anlamakta zorluk yaşıyorum. Yazılan cezalara itiraz hakkımı kullanacağım. Lütfen bundan sonra vatandaşa ceza kesilirken memur arkadaşlar biraz daha duyarlı davransınlar. diyerek sitemde bulundu. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER