© Urfa Tek Haber 2023

İYİ Parti’de bayramlaşma töreni

İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in katılımıyla yapılan İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı bayramlaşma törenine katılım yoğun oldu.

İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı’nın bayramlaşma töreni, partinin Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim’in katılımıyla yapıldı.

Harmancı Plaza’da yapılan davullu zurnalı bayramlaşma töreni şenlik havasında gerçekleşti.

Törene İYİ Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Emin Yetim, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, İYİ Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Mehmet Sadık Köroğlu, CHP PM Üyesi Erbil Aydınlık, eski CHP İl Başkanı Ahmet Budak, Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanı Mustafa Polat, İYİ Parti Şanlıurfa milletvekili adayları Mehmet Ali Arusoğlu, Mehmet Yıldırım, Hüseyin Sirhan Gökdoğan, Mehmet Hamcan, Mehmet Emin Güvenç, Demokrat Parti Karaköprü İlçe Başkanı Mehmet Çalışkan, çok sayıda teşkilat üyesi ve yüzlerce vatandaş katıldı.

Emin Yetim burada yaptığı açıklamada, tüm hemşehrilerinin bayramını tebrik etti. “En kötü günümüz böyle olsun” diyen Yetim, şunları söyledi:

"Allah nasip ederse 14 Mayıs günü daha coşkulu bir kutlama için burada daha kalabalık ve daha coşkulu bir kutlama yapacağız. İnanıyoruz halkımıza, hemşehrilerimize, memleketimize inanıyoruz. Kendi öz evlatlarına sahip çıkarak oylarını vereceklerine inanıyoruz, güveniyoruz".

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER