© Urfa Tek Haber 2023

İYİ Parti’nin aday adayları basınla buluştu

Şanlıurfa’da, İYİ Parti aday adaylıklarını açıklayan Fedai Çakmaklı ile Hüseyin Sirhan Gökdoğan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılacağına ilişkin kararın Cumhurbaşkanı tarafından imzalanması ve Yüksek Seçim Kurulu tarafından ilan edilmesiyle birlikte siyasi partilerde hareketlilik başladı.

Siyasi partilerin milletvekili aday belireme süreci devam ederken, milletvekili aday adaylıklarını açıklayan isimler de çalışmalar yürütüyor.

Şanlıurfa'da İYİ  Parti'den aday adaylıklarını açıklayan eski il başkanı Fedai Çakmaklı ile Hüseyin Sirhan Gökdoğan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Bir otelde gerçekleşen toplantıda, Fedai Çakmaklı, sahada her kesime ulaşacaklarını, partilerinin çalışma ve programlarını bir bir anlatacaklarını söyledi. Çakmaklı, "Davaların ihanete akların karalara, toprakların rantlara dönüştüğü bir ülkede ‘coğrafya kaderdir’ söyleminden öte yapabileceğimiz ve yapmamız gereken çok şeyin olduğunu biliyoruz Bu nedenle ben Mehmet Fedai Çakmaklı olarak, bundan sonraki siyasi sürecimde de, tıpkı bundan önce olduğu gibi; ahlak, iyi niyet, dürüstlük ve adalet üzerine kurulu söylemler ve yaşantımla bir kez daha sizlere ve sizlerin aracılığıyla kamuoyuna çok açık ve net bir şekilde bunu ifade ediyorum ki; inandığım değerlerden hiçbir zaman taviz vermeden ve bana oy vermiş olan halkı unutmadan, bana oy verecek halkımızı asla göz ardı etmeden, çalışacağım ve çalışmalarıma devam edeceğim" dedi.

Hüseyin Sirhan Gökdoğan da Türkiye’nin ve Şanlıurfa’nın sorunlarını bildiklerini belirterek, bu sorunları çözmekte son derece kararlı olduklarını ifade etti. Gökdoğan, "2023 yılı seçimi memleketin kaderini belirleyeceği çok önemli bir seçim. Milletin mevcut iktidara bir 5 yıl daha tahammülü kalmamıştır. Gençlerimiz artık hayal dahi kurmayı bıraktı, birçoğu çarenin yurt dışı olduğunu düşünmekte. İçinde bulunduğumuz ekonomik buhran yönetilememekte, her geçen gün halkımızın alım gücü daha da azalarak fakirleşmektedir. Adalete güven artık yerlerde; adalet olmayan yerde kaos vardır, kargaşa vardır. Devletin temeli adalettir" diye konuştu. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER