© Urfa Tek Haber 2023

KARAKÖPRÜ KAYMAKAMI BİNA TESPİTLERİ İÇİN TARİH VERDİ!

Karaköprü Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, deprem sonrası ilçedeki hasarlı binaların tüm kontrollerinin 18 Şubat’a kadar bitirilmesinin planlandığını kaydetti.

Kahramanmaş merkezli iki büyük depremin etkilediği 10 ilden biri olan Şanlıurfa’da depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremin şiddetli bir şekilde hissedildiği Karaköprü ilçesinde bina hasar tespitleri de sürüyor. İlçedeki tüm bina kontrollerini 18 Şubat’a kadar bitirmeyi planladıklarını kaydeden Karaköprü İlçe Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, ilçe merkezindeki kontrollerden sonra kırsal mahallelere bakılacağını dile getirdi.

 

‘GİRİŞTE BİR ENGEL BULUNMAMAKTADIR’

Kılınçoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli Karaköprülü kardeşlerim.6 Şubat 2023 günü yaşadığımız deprem sonrası binalardaki hasar tespit çalışmaları devam etmekte olup en geç 18 Şubat Cumartesi gününe kadar merkez mahallelerdeki tüm kontrollerin bitmesi planlanmaktadır. Ardından kırsal mahallelerimize bakılacaktır. Hasarsız ve az hasarlı binalara girişte bir engel bulunmamaktadır. Yaralılara şifa ve hayatını kaybeden kardeşlerimize tekrardan rahmet diliyorum, aziz milletimizin başı sağ olsun” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER