© Urfa Tek Haber 2023

KARAKÖPRÜSPOR’DA İKİNCİ YARI HAZIRLIKLARI BAŞLADI!

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele veren Karbel Karaköprü Belediyespor, ikinci yarı hazırlıklarına Antalya kampında devam ediyor.

 

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Grupta ilk yarıyı 3’üncü sırada tamamlayan Karbel Karaköprü Belediyespor, Antalya kampında ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Besim Durmuş yönetiminde antrenmanlarını sürdüren kırmızı siyahlı ekibi, Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

 

İLK YARI İSTATİSTİKLERİ

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan ve bu hedefini sürdüren Karbel Karaköprü Belediyespor, ilk yarıda oynadığı 17 maçta; 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Kırmızı siyahlı ekip bu sonuçlarla birlikte topladığı 32 puanla 3’üncü sırada kendine yer buldu.

 

KULÜP BAŞKANI ZİYARET ETTİ

Sezonu şampiyon olarak tamamlayıp bir üst lige yükselmeyi hedefleyen Karbel Karaköprü Belediyespor, ikinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanırken, takımı kampta Kulüp Başkanı Mustafa Aslan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Aslan ve yönetim kurulu üyeleri antrenmanı takip etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER