© Urfa Tek Haber 2023

KÜTÜPHANE ÖNÜNDE KUYRUKLAR OLUŞTU!

Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, kütüphaneler önünde oluşan öğrenci kuyruğuna tepki gösterdi. Tüysüz, “Bunca atılı vaziyette bekleyen binalar varken okul ve kütüphane yetersizliği ne ile izah edilebilir?” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Deva Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Ahmet Tüysüz, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Cengiz Topel Mahallesi’nde bulunan İl Halk Kütüphanesi önünde oluşan öğrenci ve çanta kuyruğunu gündeme getirdi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Tüysüz, “An itibariyle saat 07.00 Kütüphane önünde sıraya dizilmiş çantalar ders çalışmak için yer kapmak için ayakta beklemekten yorulmuş gençlerin sırası” diyerek tepkisini dile getirdi.

Tüysüz’ün paylaşımının tamamı şu şekilde: An itibariyle saat 07.00 Kütüphane önünde sıraya dizilmiş çantalar ders çalışmak için yer kapmak için ayakta beklemekten yorulmuş gençlerin sırası… Bunca atılı vaziyette bekleyen binalar varken okul ve kütüphane yetersizliği ne ile izah edilebilir? Sıra için erken mesaiye başlayan gençlerimize, arkadaşlarımızla sıcak çay simit boğaça ve meyve suyu ikram ettik. Onların sorunlarını dinledik.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER