© Urfa Tek Haber 2023

MEDYANIN TANIDIK YÜZÜ! BAYUK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI YOLUNDA!

Şanlıurfa’da medya sektöründe tanıdık simaların başında gelen Gazeteci Faruk Bayuk’un, AK Parti’de başladığı siyasete bu kez milletvekili aday adayı olacağı öne sürüldü. 

 

 

 

2023 milletvekili seçimlerine sayılı günler kala Şanlıurfa’daki aday adayları seslerini duyurmaya başladı. Toplumun farklı kesimlerinden gelen isimlerin milletvekili aday adayı olmak için partilere müracaatları yavaş yavaş gelmeye başlarken, bu isimlerden biri de Şanlıurfa’da medya sektörünün tanıdık isimlerinin başında gelen Gazeteci Faruk Bayuk olduğu iddia edildi.

 

MEDYA PATRONU OLDU

1994 yılında Harran FM’de gazetecilik mesleğine başlayan Bayuk, 1997’de Güneydoğu TV Genel Müdürü ve 2012 yılında ise çalıştığı televizyona ortak olarak mesleğini icra etti. Bayık Ailesi’ne mensup Bayuk, 2006 yılında AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanlığı ile siyasete girdi. Sonraki yıllarda yapılan yerel ve genel seçimlerde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığında AK Parti Medya ve Tanım Başkanlığını da yapan Bayuk, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliğinin yanında, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığında iki dönem il başkan yardımcılığı görevinde bulundu. (HABER MERKEZİ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER