© Urfa Tek Haber 2023

Milli maçta depremzedeler için dev koreografi: İşte Şanlıurfa detayı!

Avrupa Şampiyonası Elemeleri müsabakasında A Milli Takım, Hırvatistan’ı Bursa’da konuk etti. Hırvatistan’ın 2-0 üstünlüğüyle tamamlanan maçta taraftarlar, depremzedeler için “Zorlukları hep beraber aşacağız. Güzel yarınları omuz omuza kuracağız” pankartı açtı.

Avrupa Şampiyonası Elemelerinde D Grubunda yer alan Türkiye, grubun 2’nci maçında Hırvatistan’ı konuk etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanan müsabaka, Hırvatistan’ın 2-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. Hırvatistan’ın gollerini ise 20 ve 45+4’üncü dakikada İngiliz devi Chelsea’de forma giyen Mateo Kovacic kaydetti.

TARAFTARLARDAN ANLAMLI PANKART
Karşılaşma öncesinde maçı tribünden takip eden taraftarlar, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa dahil 10 ildeki depremzedeler için dev bir koreografi hazırladı.

Kale arkasındaki tribünden açılan pankartta "Zorlukları hep beraber aşacağız. Güzel yarınları omuz omuza kuracağız." yazısı yer alırken, depremden etkilenen 10 ilin plakası formaların üzerine yazıldı. Pankartta dev bir Türkiye haritası da yer aldı.

Öte yandan Hırvatistan tribünlerinden ise depremzedeler için Türkiye ve Hırvatistan bayrağının bulunduğu “Sizinleyiz” pankartı açıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER