© Urfa Tek Haber 2023

Müslüm Akalın: Şanlıurfa’mıza güzel günler vadediyoruz

CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Müslüm Akalın, ülkenin ve Şanlıurfa’nın yarın itibari ile önemli bir viraja gireceğini belirterek, “Kızlarınıza talip çıktığında damadı araştırırsınız, titizlikle sorup soruşturursunuz; ahlâkı nasıl, hırsız mı, yalancı mı, madde bağımlısı mı, toplumsal sicili nasıldır diye. Çünkü kızınızın hayatı söz konusudur. Oylarınızı verirken de aynı titizliği göstermeniz gerekir. Çünkü burada da sizin hayatınız söz konusudur” dedi.

CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Müslüm Akalın, yarın gerçekleşecek olan 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında açıklamalarda bulundu.

AKALIN: ŞANLIURFA VE ŞANLIURFALI HAK ETTİĞİNİ ALACAK
 “15 Mayıs sabahından itibaren yeni bir dönem başlayacak” diyen Akalın şu ifadeleri kaydetti:

 “Gelecek dönemde daha iyi bir Türkiye için umut doluyuz. Millet İttifakı iktidarında artık güzel günler göreceğiz. Şanlıurfa ve Şanlıurfalı hak ettiğini alacak. Yarın 14 mayıs… Ülkemiz ve Şanlıurfa’mız yarın itibari ile önemli bir viraja girmiş bulunmakta. Bu hassasiyetle değerli hemşerilerimiz bu seçimde ezelden bu yana gelen sağduyusuyla sandıklara gidip Şanlıurfa’mız adına en doğru seçimi yapacaktır.”

“KOMŞULARIMIZLA ARAMIZ BOZULDU, EKMEĞİMİZLE OYNADILAR”
21 yıllık AK Parti iktidarı sonrasında ülkenin geldiği durumu özetleyen adayı Akalın, “AKP 21 yıl önce barış, refah ve Adalet vadiyle iktidara geldi. 2 yıl süren Covid 19 pandemisini yönetemediler, sağlığımızla oynadılar. Komşularımızla aramız bozuldu, ekmeğimizle oynadılar. Devlet kademelerine kendi yandaşlarını koydular, liyakati olmayan insanları doldurdular, başka başka kurumlara aynı insanları doldurup 5-6 yerden haksız maaşlar aldılar. Devlet kademelerine ve Adalete olan güvenimizi sarstılar. Türkiye uluslararası arenada haksızlıklar, yolsuzluklar ve yoksullukla anılır oldu. Bu zorlu süreçte vatandaşlarımızın sağlığı, ekonomik durumu ve genel refahı büyük ölçüde etkilendi.” açıklamasında bulundu.

"ŞANLIURFA BİZİ BAĞRINA BASTI"
Seçim süreci boyunca Şanlıurfalıların kendilerine büyük teveccüh gösterdiğini söyleyen Akalın sözlerini şöyle sürdürdü:

 “Seçim tarihi belli olduktan sonra bir Şanlıurfalı olarak bu düzeni değiştirmek için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun teveccühüyle Cumhuriyet Halk Partisi’nden 2. Sıra milletvekili adayı oldum. Seçim süreci boyunca her vatandaşımıza ulaşmaya dokunmaya çalıştım. Her kesimden insanımız beni ve Milletvekili Adayı arkadaşlarımızı bağrına bastı. Her birinden büyük güç aldık. 15 Mayıs sabahından itibaren yeni bir dönem başlayacak. Gelecek dönemde daha iyi bir Türkiye için umut doluyuz. Millet İttifakı iktidarında artık güzel günler göreceğiz. Şanlıurfa ve Şanlıurfalı hak ettiğini alacak.”

"OY VERİRKEN KIZINIZI EVLENDİRİR GİBİ HASSAS DAVRANIN"
AK Parti’nin Şanlıurfalılardan büyük destek almasına rağmen Şanlıurfa’nın yeterince hizmet alamadığını belirten Akalın, sözlerini şöyle sonlandırdı:

 “Millet İttifakı iktidarında Şanlıurfa’nın ekonomik olarak rahatlayacağını, Tarım, Sağlık, Eğitim alanlarında önemli hizmetlere kavuşacak. Kızlarınıza talip çıktığında damadı araştırırsınız, titizlikle sorup soruşturursunuz; ahlâkı nasıl, hırsız mı, yalancı mı, madde bağımlısı mı, toplumsal sicili nasıldır diye. Çünkü kızınızın hayatı söz konusudur. Oylarınızı verirken de aynı titizliği göstermeniz gerekir. Çünkü burada da sizin hayatınız söz konusudur”.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER