© Urfa Tek Haber 2023

Şanlıurfa'da bağımsız aday Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarını sürdürüyor

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarını esnaf ve engelliler derneğini ziyaret ederek sürürdü.

14 Mayıs genel seçimlerinde Urfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan Mustafa Hakkı Bucak, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda Siverek’te esnaf ziyareti sırasında gençlerin yoğun ilgisi ile karşılaşan Bucak bir süre sohbet ederek 14 Mayıs’ta sandıklardan bağımsız aday çıkarmak için çaba sarf etmelerini istedi.

BUCAK’TAN ENGELLİLER DERNEĞİNE ZİYARET

Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili Adayı Mustafa Hakkı Bucak, esnaf ziyaret ettikten sonra Siverek Engelliler Derneğini ziyaret ederek bir süre görüştü. Engelliler derneğinde engelliler ile bir araya gelen Mustafa Hakkı Bucak engelli kardeşlerimizin haklarını savunmak ve sorunlarının çözümüne yönelik daha fazlasını sağlamak için meclise gideceğiz.

Herkesin birer engelli adayı olduğunu belirten Bağımsız milletvekili adayı Bucak şunları söyledi:

“Siz değerli kardeşlerimin desteğini esirgemeyeceğinden eminim, Bağımsız olarak çıktığım bu yolda sizin ve memleketimizin sorunları için çaba gösterip mücadele edebilmem için gerekli hassasiyeti gösterin” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER