© Urfa Tek Haber 2023

ŞANLIURFA'DA BİR BİNA ÇÖKTÜ İDDİASINA VALİLİKTEN YANIT!

Kahramanmaraş'ta yaşanan feci depremler Şanlıurfa'yı da vururken, gece geç saatlerde Sırrın civarında bir binanın daha çöktüğü öne sürüldü. Valilik konuyla ilgili açıklama yaptı.

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Şanlıurfa'nın da aralarında olduğu 10 ili etkiledi. Depremlerin ardından Şanlıurfa'da enkaz kaldırma çalışmaları sona ererken, Haliliye ilçesine bağlı Sırrın bölgesine bir bina çöktüğü iddia edildi. Konuyla ilgili olarak Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Haliliye/Sırrın Karşıyaka Mahallesi’nde bina çöktü” ihbarı yapılmış, ekiplerimiz olay yerine intikal etmiş, ihbarın asılsız olduğu tespit edilmiştir.  Asılsız ihbarda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Lütfen asılsız ihbarlarda bulunup halkı paniğe sevk etmeyin."

 

VALİ AYHAN'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan da sosyal medya hesabında konuya ilişkin bir açıklamaya yaparak, şunları söyledi: "Kötü niyetli asılsız ihbarlar ile kimin eline ne geçiyor bilmiyorum ama bu yapılanların tek bir kabul edilebilir tarafı yok! (HABER MERKEZİ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER