© Urfa Tek Haber 2023

ŞANLIURFA’DA ‘KUKLA’ OPERASYONU! ÇOK SAYIDA GÖZALTI VAR!

Şanlıurfa’nın da aralarında bulunduğu 31 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonlarda 353 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, ayrıca çok sayıda silah ve uyuşturucu madde de ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığına bağlı ekipler aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 31 ilde 15 mafya tipi organize suç örgütüne ve bunlara silah temin eden suç gruplarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Söz konusu operasyonlarda 353 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, ayrıca operasyonda 354 tabanca, 7 uzun namlulu silah, 93 tüfek, 10 bini aşkın fişek ve muhtelif uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

 

MAFYA TİPİ ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ

52 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini ve operasyonlara katılan emniyet güçlerini tebrik eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda, şu ifadelere yer verdi:

“Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığımız tarafından;

15 mafya tipi organize suç örgütü ile

Bu suç örgütüne silah temin eden 31 suç grubuna yönelik, 31 ilde eş zamanlı olarak KUKLA Operasyonu düzenlendi.

353 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

52 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. Ayrıca operasyonda 354 tabanca, 7 uzun namlulu silah, 93 tüfek, 10 bini aşkın fişek ve muhtelif uyuşturucu maddeler ele geçirildi.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER