© Urfa Tek Haber 2023

ŞANLIURFASPOR’DA TRANSFERDE SON GELİŞMELER

2022-2023 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grupta başarılı bir performans sergileyerek play-off müsabakalarını oynamaya hak kazanan Şanlıurfaspor, play-off müsabakaları sonucunda şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselmişti. Peki yeni sezonda iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı yeşilli ekip transfer yaptı mı, kulüpten kimler ayrıldı?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta sezona başlayan Şanlıurfaspor, başarılı bir performans sergileyerek ligi Çorum FK’nın ardından 2. sırada tamamlamıştı. Bu sonuçla play-off yarı finaline kalan sarı yeşilli ekip, bu turda 24 Erzincanspor’u mağlup ederek finalde Bucaspor 1928’le karşılaşmıştı. Final müsabakasını 3-0’lık net bir skorla kazanan sarı yeşilli ekip, şampiyon olarak TFF 1. Lig’e yükselmişti. Sezonun sona ermesinin ardından ise Şanlıurfaspor’da sözleşmesi sona eren futbolcular takımdan ayrıldı. Şu ana kadar sarı yeşilli ekipten Behlül Aydın, Abdulsamet Burak, Berat Yaman, Adem Eren Kabak, Bünyamin Balat ve Kemal Rüzgar ayrıldı.

 

TRANSFER YAPILDI MI?

TFF 1. Lig’e iyi bir başlangıç yapmak isteyen sarı yeşilli ekipte şu ana kadar birçok futbolcunun ismi yazılıp çizilse de henüz kulüpten transfer duyurusu yapılmadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER