© Urfa Tek Haber 2023

SEYRANTEPE MAHALLESİ MUHTAR ADAYI ABDULLAH BAZ PROJELERİ HAYATA GEÇİRME SÖZÜ VERİYOR

Seyrantepe Mahalle Muhtarlığı için adaylığını açıklayan Abdullah Baz, “Destek sizden hizmet bizden” diyerek yola çıktı. Abdullah Baz, mahalledeki ihtiyaçlara duyarlılığıyla ön plana çıkarak mahalle sakinlerine hitap ediyor.

 

Seyrantepe Mahallesi'nde Muhtar Adayı Abdullah Baz, deneyimi ve mahalledeki ihtiyaçlara duyarlılığıyla ön plana çıkarak mahalle sakinlerine hitap ediyor. Emekli bir inşaat demir ustası olan Abdullah Baz, Seyrantepe Mahallesi Muhtarlığı için adaylığını açıkladı. Evli ve beş çocuk babası olan Baz, mahallenin gelişimi için önemli projeleri hayata geçirme sözü veriyor.

 

MAHALLELİ İLE KARAR VERECEĞİZ

Seyrantepe Mahallesinde yaşam kalitesini artırmak, mahalle sakinlerinin kültürel, sanatsal etkinliklere ve gezilere katımlarını sağlamak amacı ile muhtar adayı olan Abdullah Baz, Yüzme havuzu, okul, taziye evi, cami gibi vaatlerde bulunmak yerine daha gerçekçi hedeflere odaklandığını belirti. Öncelikli olarak kapalı semt pazarı, PTT, düzenli sokak aydınlatma, kaldırım, yol ve parkların iyileştirilmesi gibi temel ihtiyaçlara odaklanacaklarını ve Sokak hayvanlarının düzenli küpe kontrolleri ile ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapacağını, Mahalle sakinlerinin sosyalleşmesi ve kaynaşması için mahalle buluşmaları düzenleyeceğini, Mahalledeki gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyerek sosyal yardımların ulaşmasını sağlayacağını, Mahallenin park, yeşil alan ve spor alanlarının düzenli temizlik, peyzaj, bakım ve onarımlarını düzeni olarak sağlayacağını, Her sokağa geri dönüşüm kutusu konulmasını sağlayacağını, Mahallemizin huzuru, güvenliği ve refahı için kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği yapacağını ifade ediyor.

 

Abdullah Baz, Adaylık açıklamasında, "Mahalle sakinlerinin sözüne kulak vereceğime, kalbinde mahallesi için atan herkesin yanında olacağıma inanıyorum. Seyrantepe Mahallesi için daha yaşanabilir bir çevre oluşturmak adına kararlıyım" Dedi. Muhtar adayı Abdullah Baz, mahalle sakinlerinden destek bekliyor. Seyrantepe Mahallesi Muhtarlık seçimleri öncesinde Baz'ın açıklamaları, mahalledeki vatandaşlar arasında olumlu bir yankı uyandırmış gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER