© Urfa Tek Haber 2023

ŞURKAV İSTANBUL ŞUBESİ GENEL KONGRESİNİ YAPTI

Genel Merkezi Şanlıurfa olan ŞURKAV (Şanlıurfa İli Kültür, Eğitim, Sanat ve Araştırma Vakfı) 2022/1-643 sayılı yazıya istinaden İstanbul Şubesi Genel Kongresini yaptı.

 

 

 

İstanbul Florya’da Fapel Restaurant’ta yapılan genel kongreye Yönetim kurulu ve üyeleri katılım sağladılar. İstanbul Şubesi başkanı Cebrail Elmas ve üyeler kahvaltılı toplantıda buluştular.

Divan Başkanlığına seçilen Av. Mustafa Kuran, Katip Emin Çavur, Katip Ahmet Yüksel Karahan gündem maddelerini tek tek takip ederek onaylanmasını yaptı. ŞURKAV yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: 1- Cebrail Elmas (Başkan) 2- Av. Mustafa Kuran (2. Başkan) 3- Ekrem Aydın (Genel Sekreter) 4- Ahmet Yüksel Karahan (Muhasip) 5- Adnan Şansal (Üye) Şurkav Yedek Yönetim Kurulu 1- Mustafa Beyazatlı 2- Dr. Özlem Polat 3- Ali Uluoğlu 4- Murat Fehmi Bozanoğlu 5- Necati Erol. Samimi bir ortamda gerçekleşen genel kurul toplantısında, üyeler dilek ve temenni konuşmalarında bulundular. ŞURKAV İstanbul Şubesi Başkanlığına oy birliği ile yeniden seçilen Cebrail Elmas; “Üyelerimizin katkılarıyla, kanuna uygun olarak genel kurulumuzu gerçekleştirdik, gündemdeki en önemli konunun mekân olduğunu paylaştık. Vakıflar Genel Müdürlüğünden yer konusunda talebimizin karşılanması için yönetim kurulu ve üyelerimizin desteklerini rica ettik. Vakıflar Genel Müdürlüğüne İstanbul Şube Başkanlığı ve Şanlıurfa Valisinin müracaat yazılarının birer nüshasını üyelerimize sunduk desteklerini bekliyoruz. Değerli üyelerimize ve Fapel Restaurant Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Pertek’e katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER