© Urfa Tek Haber 2023

TARAFTARLAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI: 2 YARALI

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ile Şanlıurfaspor maçında taraftarlar arasında kavga çıktı. Yaşanan kavgada 2 kişi yaralandı.

 

 

 

İlk yarıda 1-0 mağlup olan ev sahibi takımı Tarsus İdman Yurdu 76. dakikada attığı golle beraberliği yakalamasının ardından iki takımın taraftarları arasında koltuk atma kavgası yaşandı.

Polis tribünlere çıkarak duruma müdahale etti.

Koltukların havada uçuştuğu maçın sonunda Şanlıurfaspor'un taraftarlarının yer aldığı otobüse saldırı düzenlendi.

Taraftarlar arasında çıkan kavgada 2 kişinin yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

 

ŞANLIURFASPOR’DAN AÇIKLAMA GELDİ!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Tarsus İdman Yurdu ve Şanlıurfaspor arasında oynanan karşılaşma ve sonrasında yaşanan olaylarla ilgili Şanlıurfaspor Kulübünden yazılı bir açıklama geldi. Söz konusu olayla ilgili sosyal medyada yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı vurgulanan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şanlıurfasporumuzun bugünkü Tarsus İdman Yurdu karşılaşması ve sonrasında taraftarımıza yönelik hiçbir şekilde tasvip etmediğimiz centilmenlik dışı olaylar yaşanmıştır. Taraftarımızın sağduyulu hareketi ve özellikle Emniyet Teşkilatımızın hassasiyeti ile olaylar büyümeden engellenmiştir.

Olaylar sırasında silah sesini andıran olaylara polisimiz müdahale etmiş ve maytaplar ele geçirilmiştir. Bu hususla ilgili de bazı sosyal medya paylaşımlarında yer alan “Silah sıkıldığı”na dair iddiaları gerçeği yansıtmamakta olup, gece geç saatlere kadar görevi başındaki hassasiyetlerinden dolayı Mersin İl Emniyet Müdürümüze, Tarsus İlçe Emniyet Müdürümüze ve tüm polis teşkilatımıza teşekkür ederiz.

Takım kadromuz ve taraftarımız açıklamanın duyurulduğu an itibariyle Şanlıurfa’ya doğru seyir halindedir. Kamuoyuna duyurulur.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER