© Urfa Tek Haber 2023

TETİRBE CİTY İLK YENİLGİSİNİ ALDI!

Şanlıurfa Masterlar Bahar Turnuvası'nın maçına çıkan, Tetirbe City ile Viranşehir, takımları arasında gerçekleşti.  Maç, Gap Arana sahada saat 19.00'da oynandı.

Şanlıurfa Masterlar Bahar Turnuvası'nın maçına çıkan, Tetirbe City ile Viranşehir takımları arasında gerçekleşti.  Maç, Gap Arena sahasında saat 19.00 oynandı. 

Maçın ilk yarısı Viranşehir hızlı bir tempo ile karşı rakip Tetirbe City üstünlük kurup 2-1 skor ile önde tamamladı.   Maçın ikinci yarısında Viranşehir, Tetirbe City karşısında üstün oyununa devam etti.

İkinci yarıda Viranşehir takımının attığı golle karşılaşma 3-1 sona erdi. Tertirbe City bu maçla ilk yenilgisini alarak 7 puan ile 4. Sıradaki yerini korudu. Viranşehir ise aldığı 3 puan ile puanını 8 çıkararak 2. Sırada yer aldı.

 

VİRANŞEHİR MASTERLER

 

TAKIM DAĞILIYOR MU?

Tetirbe City kulübünde takımda anlaşmazlıklar meydana gelerek takım yavaş yavaş dağılmanın eşiğine gelindi aldığı kötü sonuçlar neticesinde takım arasında morel bozukluklarına neden oldu bu nedenden dolayı takımda istediği istikrarı sağlayamadı. Geçen hafta Ceylanlar'a 2 puan bıraktı. Bu hafta ise Viranşehir’e bıraktığı 3 puan takımın dengelerini alt üst etti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER