© Urfa Tek Haber 2023

ÜNİVERSİTE MEZUNLARINA HİBE DESTEĞİNDE REKOR ARTIŞ!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Uzman Eller Projesi kapsamında üniversite mezunu gençlere yönelik yapılan hibe desteğinde yüzde 150 artış gerçekleştiğini duyurdu.

 

 

 

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Kirişçi, Uzman Eller Projesi kapsamında yapılan destekte yüzde 150 olduğunu duyurdu. Kirişçi, paylaşımında kırsal alanlarda yaşayan ve yaşamayı taahhüt eden, tarım, orman, gıda ve su ürünleri alanında üniversiteden mezun olan gençlere, Uzman Eller Projesi kapsamında 2022 yılında yapılan 100 bin liralık hibe desteğinin 250 bin liraya yükseltildiğini paylaştı. Öte yandan Kirişçi, tarım ve hayvancılık alanlarında lise mezunu gençlerin de Uzman Eller Projesi’nden yararlanabileceğini belirtti.

Kirişçi’nin konuya ilişkin açıklamasının tamamı şu şekilde: “Kırsal alanda yaşayan/yaşamayı taahhüt eden, tarım, orman, gıda ve su ürünleri alanlarında üniversiteden mezun gençlere HİBE desteğini 250 bin TL'ye yükselttik. Ayrıca tarım ve hayvancılık alanlarında lise mezunu gençlerimizi de Uzman Eller Projesi kapsamına aldık.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER