© Urfa Tek Haber 2023

URFA EKİBİNDE BİR TRANSFER, BİR DE AYRILIK!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında transfer çalışmalarına devam eden Karaköprü Belediyespor, Halil Yılmaz’ın takımdan ayrıldığını ve Mücahit Çakır’la sözleşme imzaladığını duyurdu.

Gelecek sezon Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor transfer çalışmalarına devam ediyor. İç transfere ağırlık veren kırmızı siyahlı ekip, bir futbolcunun kulüpten ayrıldığını ve bir futbolcuyla sözleşme imzaladığını duyurdu.

 

‘YOLUN AÇIK OLSUN KAPTAN

Son 2 sezondur Karaköprü Belediyespor forması giyen ve geçen sezon 14 gol atan kaptan Halil Yılmaz kulüpten ayrıldı.

Kulüpten ayrılan Yılmaz’la ilgili yapılan açıklama şu şekilde: “2 sezondur başarılı bir şekilde formamızı terleten, sahada olduğu her an mücadeleyi bırakmayan, geçen play-off oynamamızda attığı 14 golle büyük katkı sunan takım kaptanımız Halil Yılmaz’a yeni kariyer yolcuğunda başarılar dileriz. Her şey için teşekkürler.”

 

‘YUVANA HOŞ GELDİN MÜCAHİT’

Transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan ve iç transfere de ağırlık veren Karaköprü Belediyespor, geçen sezon da kulübün formasını terleten savunma oyuncusu Mücahit Çakır’la sözleşme imzalandığını duyurdu.

Kulüpten transferle ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

 

“YUVANA HOŞ GELDİN MÜCAHİT

Kulübümüz geçen sezon başarılı ve istikrarlı performansıyla dikkat çeken savunma oyuncumuz Mücahit Çakır ile yeni sezon için sözleşme imzaladı.

İmza töreninde Kulüp Başkanımız Osman Uludağ ve yönetim kurulu üyelerimiz de hazır bulundu.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER