© Urfa Tek Haber 2023

URFA EKİPLERİ İLK YARININ SON MAÇINA ÇIKIYOR!

İlk yarının son maçında Şanlıurfaspor, deplasmanda Batman Petrol Spor deplasmanına çıkacakken, Karbel Karaköprü Belediyespor ise evinde Belediye Derincespor ile karşılaşacak.

 

 

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig ve 3. Lig’de ilk yarının son maçları hafta sonu oynanacak. TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren Şanlıurfaspor, deplasmanda Batman Petrol Spor’la kozlarını paylaşacak. TFF 3. Lig 1. Grup’ta oynayan Karbel Karaköprü Belediyespor ise, ilk yarının son maçına taraftarı önünde Belediye Derincespor karşısında çıkacak.

 

BATMAN PETROL SPOR - ŞANLIURFASPOR

Ligde şampiyonluk yarışında bulunan Şanlıurfaspor, 18 Aralık Pazar günü Batman Petrol Spor’la karşı karşıya gelecek. Batman Yeni Şehir Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma, saat 14.00’te başlayacak.

Mücadeleyi İstanbul bölgesinden Safa Yılmaz yönetecek. Yılmaz’ın yardımcılıklarını ise Önder Çalış ve Şafak Nalbantoğlu yapacak. Yılmaz, kariyerinde Şanlıurfaspor’un ve Batman Petrol Spor’un 2 maçını yönetti. Sarı yeşilli ekip bu maçlarda 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet alırken, Batman Petrol Spor ise 2 beraberlikle sahadan ayrıldı.

Yılmaz, kariyerinde daha önce yönettiği 63 maçta ise 299 sarı kart ve 14 kırmızı kart gösterdi.

Şanlıurfaspor, karşılaşma öncesinde 33 puanla 2’nci sırada yer alırken, Batman Petrol Spor da topladığı 23 puanla 11’inci sırada kendine yer buldu.

 

KARBEL KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR - BELEDİYE DERİNCESPOR

Zirve yarışında geçtiğimiz hafta yara alan Karbel Karaköprü Belediyespor, taraftarı önünde Belediye Derincespor’u mağlup ederek, ilk yarıyı galibiyetle sonlandırmak istiyor. 18 Aralık Pazar günü Faruk Çelik Spor Kompleksi’nde oynanacak olan maç, saat 14.00’te başlayacak. Mücadelede Zonguldak bölgesinden Hakan Ergin düdük çalacak. Maçın yan hakemleri ise Sinan Günaydın ve Halit Karacabey olarak açıklandı. Karbel Karaköprü Belediyespor, daha önce Ergin’in yönettiği 2 maçta sahadan 1 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Belediye Derincespor ise, Ergin’in yönettiği tek maçta galip geldi. Kariyerinde 52 maç yöneten hakem, bu maçlarda 307 sarı kart ve 16 kırmızı kart gösterdi. Karbel Karaköprü Belediyespor ilk yarının son maçı öncesinde 29 puanla 3’üncü sırada yer alıyor. Belediye Derincespor ise 29 puan toplayarak averaj farkıyla 4’üncü sırada kendine yer buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER