© Urfa Tek Haber 2023

Urfa eski vekili Faruk Çelik'e aday olduğu şehirde protesto!

AK Parti Şanlıurfa eski vekili ve eski bakan Faruk Çelik, aday olduğu Artvin'deki Hopaspor-Tepecikspor maçında Hopaspor taraftarları tarafından protesto edildi. Bunun üzerine Çelik maç sonunda polis eşliğinde stattan ayrıldı.

ARTVİN- Seçim çalışmaları için aday olduğu şehir Artvin'e giden AK Parti Şanlıurfa eski milletvekili ve eski Tarım Bakanı Faruk Çelik'e tepki taraftarlardan geldi.

Daha önce esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşın  “Ormanlarımıza sahip çıkmıyorsunuz, 20 senedir sahip çıkmadınız” sitemiyle karşılaşan Aday Faruk Çelik 3. Lig'de oynanan Hopaspor-Tepecikspor maçında gitti ve bu kez protesto edildi. 

İddiaya göre Hopaspor taraftarları, "Dışarı" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı attı. Protesto üzerine tribünden inen Vekil Adayı Çelik maç bitiminde çevik kuvvet polisi eşliğinde stattan ayrıldı.

NE DEMİŞTİ?

Vekil Adayı Çelik geçtiğimiz günlerde AK Parti Artvin Yusufeli İlçe Başkanlığı'nda "Buradan söyleyeyim Hopaspor'u şampiyon yapacağız. Efendim birileri diyormuş ki 'Biz de Hopaspor'u şampiyon yaparız. Yahu yaparız seninki tahmini yani laf olsun diye. Ben Bursaspor'u şampiyon yapmışım, Urfaspor'u şampiyon yapmışım" açıklaması yapmıştı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER