© Urfa Tek Haber 2023

URFA'DA KUDUZ KÖPEĞİN SALDIRISI SONUCU ÖLMÜŞTÜ! SALDIRAN KENDİ KÖPEĞİ MİYDİ?

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde kuduz köpeğin saldırısına uğrayan genç Mimar Lütfü Seray hayatını kaybetmişti. Kuduz köpeğin, Seray'ın kendi köpeği olduğu iddialarına ilişkin Siverek Mimarlar Odası, bir basın açıklaması yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Siverek ilçesinde kuduz köpek saldırısına uğrayan genç Mimar Lütfü Seray, kuduz hastalığı belirtileri göstermesi üzerine Siverek Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Hastanede kuduz teşhisi konulan genç Mimar Lütfü Seray Gaziantep'e sevk edildi. Gaziantep'te yaklaşık 7 gün tedavi gören genç Mimar Seray, kurtartılamayarak hayatını kaybetmişti. Kuduz köpeğin, Seray'ın kendi köpeği olduğu iddiaları gündeme gelirken konuyla ilgili Siverek Mimarlar Odası, bir basın açıklaması yaptı.

Siverek Mimarlar Odası tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: " Sosyal medya ve bazı basın organlarında çıkan yanlış bilgilerden dolayı bu açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur. Meslektaşımız yaklaşık 5 aylık bir süre zarfında bakımını üslenmiş olduğu köpeğini daha sonra başka birine sahiplendirmiştir. Sahiplendirme sürecinin üzerinden belli bir zaman geçtikten sonra köpeğin huysuzlaşması ile veterinere götürülmek üzere mimar Lütfü Seray'dan yardım talep edilmiştir.

Veterinerde yapılan müdahaleler esnasında saldırganlaşan  köpeğin ısırması sonucu 12.06. 2023 tarihinde SİVEREK DEVLET HASTANESİNDE aşı yapılmak suretiyle tedavi süreci başlamıştır. 02.07.2023 tarihinde başlayan belirtiler neticesinde 04.07.2023 tarihinde GAZİANTEP MEDICAL POINT HASTANESİNDE yoğun bakıma alınan meslektaşımız Lütfü SERAY 12.07.2023 tarihi itibariyle vefat etmiştir." (HABER MERKEZİ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER