© Urfa Tek Haber 2023

Urfa'daki hastaneye atanan doktor hasta kabulüne başladı!

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’na atanan Dr. Öğretim Üyesi Özlem Kazanasmaz, bugünden itibaren hasta kabulüne başladı.

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesine atanan doktor görevine başladı.

Daha önce Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı’na atanan Dr. Öğretim Üyesi Özlem Kazanasmaz, atandığı Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesinde bugün hasta kabulüne başladı.

 

ÖZLEM KAZANASMAZ KİMDİR?

Şanlıurfa’da doğdu. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Pediatri asistanlığının ilk 18 ayını Karadeniz Teknik Üniversitesinde sonraki kısmını Harran üniversitesinde tamamlayarak uzmanlık eğitimini tamamladı. Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde mecburi hizmetini yaptıktan sonra Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde de hizmette bulundu. İşyeri hekimliği yetkisi de bulunan Dr. Öğr. Üyesi Özlem Kazanasmaz, çocuk sağlığı ve hastalıkları ile ilgili çeşitli konularda araştırma ve yayınları mevcuttur. 

 

BAŞHEKİM'DEN BAŞARI DİLEĞİ

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. İdris Kırhan da Dr. Öğr. Üyesi Özlem Kazanasmaz'a yeni görevinde başarılar dilerken, bu atamanın hastaneye ve tüm Şanlıurfa'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.   Başhekim Doç. Dr. Kırhan, en iyi imkanlar ve kadroyla en iyi sağlık hizmetini vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER