© Urfa Tek Haber 2023

URFA'DAKİ PATLAMAYLA İLGİLİ ŞANLIURFA İTFAİYESİ'NDEN AÇIKLAMA!

Şanlıurfa İtfaiyesi, geçtiğimiz günlerde Haliliye'de bir iş yerinde meydana gelen patlamayla ilgili sosyal medyada gösterilen itfaiye raporunun Haliliye İlçe İstasyonu'nun kullandığı ön rapor olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde 20 Şubat günü bir iş yerinde patlama meydana geldi. Yaşanan patlama sonucunda 2 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi ise yaralandı. Şanlıurfa İtfaiyesi, bugün patlamanın raporuna ilişkin bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada sosyal medyada gösterilen raporun Haliliye İlçe İstasyonu tarafından kullanılan ön rapor olduğu ve resmiyette geçerliliği olmadığı belirtildi. Öte yandan açıklamanın devamında kesin raporun savcılığa teslim edildiği kaydedilirken, vatandaşların korkmasını gerektiren bir durum olmadığı ifade edildi.

Şanlıurfa İtfaiyesi'nden konuyla ilgili yapılan açıklamanın tamamı şu şekilde: "20.02.2023 tarihinde Bahçelievler Kız Meslek lisesi yanındaki Mesçi apartmanı altında bulunan işyerindeki patlamayla ilgili olarak sosyal medyada gösterilen itfaiye raporu Daire Başkanlığımızın kesin raporu olmayıp Haliliye ilçe istasyonumuzun kullandığı ön rapordur. Resmiyette geçerliliği yoktur. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapıldıktan sonra oluşturulan kesin raporumuz savcılık makamlarına teslim edilmiştir. Halkımızın korkması gereken bir durum söz konusu değildir." (HABER MERKEZİ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER