© Urfa Tek Haber 2023

URFALI ÇOCUKLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA DAMGA VURDU

Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100.Yılı Çocuklar Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda Şanlıurfalı sporcular Türkiye birinciliği ve üçüncülüğünü kazandı.

 

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100.Yılı Çocuklar Muaythai Türkiye Şampiyonası’nda Şanlıurfalı sporcular büyük başarı eldi.

26-31 Ağustos tarihleri arasında Kütahya’da düzenlenen şampiyonaya 800 sporcu katıldı. Dumlupınar Meydan Muharebesi Zaferi 100.Yılı Çocuklar Muaythai Türkiye Şampiyonası’na Şanlıurfa’daki Atılım Akademi Spor Kulübü’nden katılan Furkan Güneş 52 KG Minikler Kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. Nazlı Akagündüz ise 42 KG Minikler Kategorisinde Türkiye 3’üncüsü oldu.

 

İLK DEFA BU BRANŞTA BİR BAŞARI GELDİ

Atılım Akademi Spor Kulübü ve Muaythai Şanlıurfa İl Temsilcisi Serhat Akagündüz çocuklar kategorisinde ilk defa mücadele ettiklerini ve bu kategorilerde bu branşta ilk defa madalya aldıklarını belirtti. Şampiyonada başarılı olan sporcularını tebrik eden Akagündüz, böyle bir başarıyı yakaladıkları için çok mutlu olduklarını kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER