© Urfa Tek Haber 2023

URFASPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI!

Şanlıurfaspor, ligin ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Sivas Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek, sezonun ilk galibiyetini aldı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta ligin 2. hafta karşılaşmalarında Şanlıurfaspor deplasmanda Sivas Belediyespor ile karşılaştı.  

 

İLK YARI BERABERLİK

Sivas Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan Şanlıurfaspor, müsabakanın 26. dakikasında Kemal Rüzgar’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Maçın 40. dakikasında ev sahibi ekip, Ayhan Gençtürk bulduğu gol ile eşitliği sağladı. Kalan dakikalarda gol olmayınca ilk devre atılan karşılıklı gollerle 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

 

İKİNCİ YARIDA GALİP TARAF URFASPOR OLDU

Karşılaşmanın ikinci yarısına etkili futbolunu sürdüren Şanlıurfaspor, Mert Çapar’ın 66. dakikada attığı gol ile bir kez daha öne geçti. Golden sonrada maçtaki üstünlüğünü elden bırakmayan sarı yeşilli ekip, Mert Çapar’ın son dakikada attığı attığı gol ile karşılaşmadan 3-1’lik üstünlükle ayrıldı.

Bu sonuçla beraber Şanlıurfaspor ligde ilk galibiyetini alırken, Sivas Belediyespor ise ikinci mağlubiyetini aldı. Sarı Yeşili ekip puanı 4 çıkardı.

Şanlıurfaspor ligin 3. haftasında kendi evinde Amedspor’u konuk edecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER