© Urfa Tek Haber 2023

URFASPOR GOL OLDU YAĞDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden sarı yeşilli temsilcimiz deprem nedeniyle maçlara verilen aranın ardından çıktığı ilk karşılaşmada rakip Tarsus İdmanyurdu'nu adeta gol yağmuruna tutarak karşılaşmadan 11-0 galip ayrılmasını bildi.

 Hafta başından bu yana kendi tesislerinde sıkı bir antrenman dönemi geçiren Şanlıurfaspor deprem afetlerinin ardından yarın ilk maçına çıktı. Ligde zirve mücadelesi veren Şanlıurfaspor, sahasında Tarsus İdmanyurdu'nu konuk ettiği karşılaşma 11 Nisan Stadyumu’nda oynandı.

Karşılaşmada Sinan Özcan düdük çaldı. Özcan’ın yardımcılıklarını Metin Yalçın ve Zafer Gayretli yaptı. Mücadelede 4. hakem görevini ise Adem Cinek üstlendi.

Maçın başında depremde hayatını kaybedenleri için saygı duruşunda bulunuldu.

Maçta dakika 04.17'de depremzedeler için tribünlerden sahaya atkı bere gibi malzemeler atıldı.

 

MAÇ GOLLÜ BAŞLADI

Şanlıurfaspor, deprem sonrası ilk maçında Tarsus İdmanyurdu karşısında ilk 15 dakikada durumu 4-0 yaptı. İlk yarı ise 7-0 sona erdi. İlk yarının gollerini 2. ve 36. dakikada Mert Çapar, 8. ve 14. dakikada Kemal Rüzgar, 10. ve 28. dakikada Adem Eren Kabak ve 40. dakikada Behlül Aydın kaydetti.

 

GOLLER İKİNCİ YARIDA DA DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın ilk yarısına da Şanlıurfaspor golle başladı. Bünyamin Balat 49. dakikada skoru 8-0 yaptı. Yakup Alkan 51. dakikada 9-0, Bünyamin Balat 55. dakikada 10-0, 74. dakikada da 11-0 yaptı.

Bu sonucun ardından Şanlıurfaspor ligde 41 puana yükseldi. Tarsus İdman Yurdu, 20 puanda kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Şanlıurfaspor, Bayburt deplasmanına gidecek. Tarsus İdmanyurdu, sahasında Somaspor'u ağırlayacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER