© Urfa Tek Haber 2023

URFASPOR’A CEZA GELDİ

Tarsus İdman Yurdu maçında çıkan olaylar nedeniyle Şanlıurfaspor’a 20 bin TL para, deplasmanda seyircisiz oynama ve ihtar cezası verildi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor’a ceza geldi. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Tarsus İdman Yurdu maçında çıkan olaylar nedeniyle Şanlıurfaspor’a 20 bin TL para, deplasmanda seyircisiz oynama ve ihtar cezası verildi.

 

Konuyla ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi: “ŞANLIURFASPOR Kulübünün, 25.09.2022 tarihinde oynanan TARSUS İDMAN YURDU-ŞANLIURFASPOR TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKAYI DEPLASMANDA SEYİRCİSİZ OYNAMA CEZASI ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde misafir kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ŞANLIURFASPOR Kulübünün, merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı ve bu eylemin aynı sezon içinde ilk kez gerçekleştirilmesi nedeniyle 16.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER