© Urfa Tek Haber 2023

VALİ AYHAN URFA'DA HASAR TESPİTİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR!

Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, deprem sonrası Şanlıurfa'da binalarda hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini ve 82 bin bağımsız bölümün incelendiğini açıkladı.

 

Türkiye, 'yüzyılın felaketi' olarak adlandırılan  Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremle sarsıldı.  7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki 2 büyük  deprem; Kahramanmaraş,  Şanlıurfa, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Adıyaman, Malatya ve  Hatay'da büyük yıkıma ve can kayıplarına yol açtı.  Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, kentte yaşanan depreme ilişkin son durumu değerlendirdi. Vali Ayhan, deprem sonrası Şanlıurfa'da binalarda hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini ve 82 bin bağımsız bölümün incelendiğini açıkladı.

Vali Ayhan sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “137 ekibimizle hasar tespit çalışmalarımız mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir özveriyle devam ediyor. Bizler, vatandaşlarımızın güvenle evlerine dönebilmeleri için çabalıyoruz. Bu süreçte lütfen halkımız da düzenbazlara ve fırsatçılara mahal vermesin, dikkatli olsun” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER