© Urfa Tek Haber 2023

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANLARI BULUŞTU! KRİTİK TOPLANTIDA NELER KONUŞULDU

Şanlıurfa'da Vali Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve ilçe belediye başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.

 

Şanlıurfa'da dün akşam önemli bir toplantı gerçekleşti. Vali Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Birecik Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy ve Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya bir araya geldi.

 

NE GÖRÜŞÜLDÜ, HANGİ KARARLAR ALINDI?

Düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısında alınan kararlar ve görüşülen konulara ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı. Bir araya geldikleri toplantı ile ilgili bir açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ise şunları kaydetti:

"İstişaremiz bereketli, toplantımız hayırlı, birliğimiz daim olsun. Valimiz Salih Ayhan, Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile beraber Büyükşehir Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldık.

Birlik ve beraberlik içerisinde aldığımız kararların, ilimiz ve ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Şanlıurfa Valimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER