© Urfa Tek Haber 2023

VATANDAŞLARDAN MİLLETVEKİLİ ADAYI CEVHERİ'E YOĞUN İLGİ!

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü ilçesindeki ilk durağı Güllübağ Mahallesi oldu. 14 Mayıs Vatandaş ve Esnaf’tan destek istedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri seçim çalışmalarına esnaf ziyaretiyle başladı. Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilen aday tanıtım programının ardından Şanlıurfa'ya gelen Mehmet Ali Cevheri, Karaköprü ilçesine bağlı Güllübağ Mahallesinde esnafı ziyaret ederek esnaftan destek istedi.

Mehmet Ali Cevheri ’ye Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan eşlik etti.  

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri, Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle ve çok sıcak karşılandı. Esnaf ve Vatandaşla bir araya gelerek seçim çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunan AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel seçimler için Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Zaman, Doğru Adam, Doğru Adımlarla Yola Devam sloganıyla çalışmalarına devam edeceğini dile getirdi.

 

EKTİKLERİMİZİ BİÇME ZAMANI

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mehmet Ali Cevheri, şu ifadelere yer verdi; “İnsanlarımız Türkiye’de oynanmak istenilen oyunun farkında. Seçimin Türkiye için hayatı bir önem taşıdığının bilincinde ve bundan dolaysıda herkes tekrar AK Parti ve lider olarak ta Recep Tayip Erdoğan Türkiye’nin sorunların üzerinden gelebileceği bilincinde. Vatandaşın desteğinin artarak AK Partiye olan sevgilerini görmek bizi fazlası ile mutlu etti. Her gün bu ziyaretlerimizi artırarak devam ettireceğiz.” Dedi.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER