© Urfa Tek Haber 2023

VİRANŞEHİR BELEDİYESİNDEN GECEYİ TOPLANMA MERKEZLERİNDE GEÇİREN VATANDAŞLARA ÇAY VE ÇORBA İKRAMI

Viranşehir Belediyesi, Kahramanmaraş’ta 7,4 büyüklüğünde meydana gelen ve Viranşehir’de de hissedilen deprem sonrası vatandaşlar için seferber oldu.

 

Gece geç saatlerde meydana gelen ve ilçede de hissedilen depremin ardından Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’nin talimatı ile harekete geçen belediye ekipleri, geceyi dışarıda ve toplanma merkezlerinde geçiren vatandaşlara çorba ve çay ikramında bulundu.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ilçede de büyük oranda hissedilen deprem sonrası geceyi dışarıda geçiren vatandaşlar için seferber olduklarını belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, geride kalanlara başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Millet olarak acımız büyük. Devletimiz yaşanan depremin ilk anından itibaren milletimizin yanında oldu. Ülkemiz, insanımız tek yürek oldu. Biz de Viranşehir Belediyesi olarak depremin hemen ardından toplanma merkezlerimizde geceyi geçiren vatandaşlarımıza çorba ve çay ikramında bulunduk. Allaha çok şükür ilçemizde herhangi olumsuz bir durum yok. Allah her türlü afetten ülkemizi, milletimizi korusun.” ifadelerini kullandı. (HABER MERKEZİ)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER